Sjaak Leeflang

Sjaak Isaac Leeflang (Rotterdam, 20 Februari 1997) is een Nederlandse Designer en kunstenaar.  Afgestudeerd in Grafische vormgeving en mediavormgeving.

In 2015 ben ik gestart met Reskdstroy, een webstore waar ik zelf ontworpen producten aanbied, waaronder bedrukte kleding, signature soccer jerseys en  allerlei gadgets met designs geinspireerd door anime, cartoons en cultuur. Mijn werk kenmerkt zich door de futuristische en fictieve afbeeldingen, gepresenteerd in vibrante en pantoonkleuren gecombineerd met scherpe lijnen en dynamische vormen.

Op het moment ben ik bezig met het uitbreiden van een kleding lijn genaamd Lunarmor. Hiermee zal een compleet nieuw en apart concept worden ontwikkelt. De eerste Lunarmor producten zijn inmiddels verkrijgbaar via de webshop www.lunarmor.com.

Buiten deze activiteiten ben ik ook bezig om voor bedrijven en particulieren logo’s, artwork, en complete huisstijlen te ontwikkelen.

Kijkt u gerust eens rond in mijn portfolio en heeft u vragen over wat ik voor u kan betekenen stuur dan een mail naar info@reskdstroy.com of vul het contactformulier in op de site en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

 

Met vriendelijke groet,

Sjaak